تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/03/17 - 16:49
کد خبر: 472564

ساپینتو از استقلال رفت/ خداحافظی رسمی ریکاردو با آبی‌ها

ساپینتو از استقلال رفت/ خداحافظی رسمی ریکاردو با آبی‌ها

ریکاردو ساپینتو با انتشار پستی در اینستاگرام به صورت رسمی با استقلال و هوادارانش خداحافظی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ریکاردو ساپینتو با انتشار پستی در اینستاگرام به صورت رسمی با استقلال و هوادارانش خداحافظی کرد.

وی نوشت: خانواده عزیز استقلال، امروز با استقلال خداحافظی می‌کنم، باشگاهی که به خانه دوم من تبدیل شد. سفر ما با جام تزیین شد که مهمترین آن کسب سوپرجام ایران پس از 75 سال بود. فوتبال تماشایی و نفس‌گیر و خط حمله فراموش‌ناشدنی ما یک میراث به جا گذاشت. میراثی که با وقف کردن و سرسختی متولد شد و امیدوارم تا سالیان سال ادامه پیدا کند.

ساپینتو ادامه داد: با این حال، من با چالش‌هایی روبه‌رو شدم که دیگر نمی‌توان آن را نادیده گرفت. با بی‌احترامی حریفان روبه‌رو شدم. سرسختی و تلاشی که در 8 ماه داشتیم بدون اینکه جبرانی داشته باشد و تصمیمات سوال برانگیز از داوران و کمیته انضباطی که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. من پیشنهاد قابل توجهی از باشگاه دریافت نکرده یا رد نکرده ام. پیوند اعتماد ما با هیئت مدیره کاهش یافته است. در نتیجه، تصمیم گرفتم به دنبال مسیری متفاوت باشم.

سرمربی سابق استقلال افزود: طبق قولی که داده بودم، تا آخر برای تیم‌مان به طور خستگی ناپذیر جنگیدم. متأسفانه، این وضعیت مستلزم مداخله قانونی برای حل و فصل است، قدمی که من هرگز نمی‌خواستم بردارم. لطفا بدانید، این تصمیم بازتابی از احساسات من نسبت به باشگاه یا هواداران وفادار آن نیست. این اقدامی است که برای اصلاح یک اشتباه و تأمین عدالت برداشته شده است. از هر یک از شما - هواداران، بازیکنان و حامیان تشکر می‌کنم. متأسفانه به دلیل شرایط فعلی مدیریت باشگاه، ادامه کار را غیرممکن می‌دانم.

این خداحافظی نتیجه تأمل جدی و اتفاقات اخیر است. امیدوارم در شرایط مختلف بتوانیم یک بار دیگر برای باشگاه فوق العاده خود متحد شویم.با آرزوی موفقیت برای استقلال، باشد که همچنان به اوج خود ادامه دهد. تا اینکه دوباره همدیگر را ببینیم.

دوستدار شما ریکاردو ساپینتو

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top